︎

Lahden valokuvataide ryLahden valokuvataide ry on 1982 perustettu yhdistys, joka kokoaa yhteen päijäthämäläiset valokuvaajat ja valokuvataiteilijat. Se pyrkii edistämään valokuvataiteen paikallista näkyvyyttä mm. järjestämällä Valokuvailtoja, Valokuvan kevät – seminaaria, sekä tuomalla Lahteen valokuvanäyttelyitä ja luennoitsijoita eri puolilta Suomea. Lahden valokuvataide ry on yksi lahtelaisen Kauno ry:n jäsenyhdistyksistä.Veera Nivalainen – Honey, Milk and Eggs (VTRY:n kutsunäyttely), Galleria Uusi Kipinä, Lahti, 2021Lahti - Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021


Kestävä tulevaisuus vaatii tekoja, ei vain puhetta.

Siksi teemme Lahdessa päivittäin rohkeita ympäristötekoja yhdessä korkeakoulujen, yritysten ja asukkaiden kanssa. Olemme kestävien ja älykkäiden ratkaisujen edelläkävijä ja Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021.

Ympäristöpääkaupunkina nostamme esiin parhaat eurooppalaiset ympäristöratkaisut, tuemme Suomen ja Lahden ilmastotavoitteita sekä käynnistämme kunnianhimoisia yhteistyöhankkeita. Teemme Lahden pitkäjänteisen ympäristötyön tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmalla ja varmistamme kaupunkilaisille sujuvan arjen.


Ympäristöaiheisen muraalin maalausta Lahden rautatieasemalla, 2021